Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (2.87 secunde)
Ministrul s-a aparat spunand ca nu are nici o implicare in aspectele anchetate de DNA, si ca "justitia nu trebuie sa se faca la televizor".
Am apreciat mobilizarea cetatenilor din Codlea, care si-au aparat dreptul de a avea spitalul de care au nevoie in comunitatea lor.
Ziua veche informeaza : Ce discuta azi USL despre declansarea procedurii de suspendare a lui Basescu Uniunea Social Liberala (USL, alianta de trei partide din opozitie, PSD, PNL si PC), discuta luni despre declansarea procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Intr-o asemenea situatie, o spun fara nici un fel de ocolis ca cu aceeasi incrancenare cu care l-am aparat pana acum pe Mircea Geoana ne vom lupta acum cu el pentru a ne apara fiecare om, fiecare primar din partidul nostru", a declarat liderul PSD Dolj.
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Asa sunt mai multe rafturi monobloc de 120.000 de euro (520.000 de lei), un sistem de sonorizare de 25.000 de lei, o camera video profesionala de 30.000 de lei, un laptop de 25.000 de lei, un aparat de aer conditionat de 18.000 de lei, o plasma pentru reclama de 32.000 de lei, o multifunctionala laser A3 color de 10.000 de lei sau un sistem home cinema de 5.000 de lei.
Pentru mine, fiindca am aparat analitic, este important ca opozitia sa fie acolo. Pentru cei multi, din pacate, oricum nu conteaza.
• Trebuie evitate niste fenomene de coruptie si aparat interesul national. In ceea ce priveste marile infrastructuri, cu atat mai mult.
Asta inseamna ca va dispune, in curand, de un urias aparat in administratia publica locala, care se va antrena si perfectiona in materie de conducere.
Nici un intelectual roman nu a aparat initiativa Guvernului. Nici un artist. Doar Mircea Diaconu, mai mult ciripitor decit convingator.
Faptul ca, intr-o situatie similara, Ponta nu demisioneaza inseamna oare ca premierul are timp sa apere ceea ce este - pentru orice om normal constituit - imposibil de aparat?
Cum ii aperi si cum i-ai aparat Basescule? Omorandu-le salariile si pensiile care oricum erau cele mai mici din Europa?
Instalarea acestui aparat constituie o grava infractiune. Si, mai mult decat atat, un act flagrant de politie politica. Responsabilul este un super general, Marcel Opris, seful STS, protejatul si, in acelasi timp, protectorul lui Traian Basescu.
Basescu a fost pus sub acuzare, dar a fost aparat de ministrul Justitiei de atunci, Monica Macovei", noteaza analistii americani.
Astazi, mastile au cazut si, in momentul in care acum doua zile chema cetatenii romani la vot pentru a apara justitia, pentru a aparat democratia, pentru a apara statul de drept.
Poporul roman are nevoie sa fie aparat si reprezentat cu demnitate. Elegant si ferm. Diplomatie supla si verticala. Va mai sunt datoare un raspuns cu privire la titlu.
"Indiferent ce se intampla cu Traian Basescu, PDL are resurse si un aparat de partid bine pus la punct, crede Antonie Momoc, specialist in marketing politic la Universitatea Bucuresti.
Unde va fi aparat de serviciile secrete. Executivul va incercui Presedintia, in tentativa de a o impiedica sa declanseze operatiuni devastatoare impotriva USL.
El a aratat ca nu a avut inca o discutie cu seful statului pe tema viitorului exercitiu bugetar UE, deoarece presedintele nu are nici in "fisa postului" si nici un aparat tehnic care sa discute pe aceasta tema, si ca ultima discutie cu presedintele a avut-o la sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, intre el si Basescu mentinandu-se o relatie glaciala.
Garantez ca, la cati se lupta sa-ti suga pula, nu mai deosebesti intre Xulescu si basescu, spre pilda, atunci cand respectivii trec la aparat.
google-analytics.com